Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Struktur i samarbejdet

​For Petersdal er det vigtigt der er et godt samarbejde med Kommunerne og skolerne men ligeledes med forældrene til de børn og unge der tager ophold.

Det er vigtigt at Petersdal ved indskrivning har de nyeste udtalelser på Barnet/den unge for bedst muligt, at kunne tilbyde barnet/den unge den rette støtte.

Hver 6 måned modtager Petersdal en handleplan fra kommunen, så Petersdal kan arbejde målrettet med barnet/den unge og deres særlige vanskeligheder og ressourcer og i denne forbindelse kunne arbejde målrettet med barnet/den unges ressourcer og problemer.

Petersdal vil udarbejde en plan (udviklingsplan) for den enkelte med nøjagtige mål for en periode. Planen vil blive beskrevet ud fra barnet/den unges synspunkter, forældre og familie og de øvrige instanser der er omkring. Planen vil blive justeret og tages op til vurdering jævnligt. (Arbejdsredskab)

En gang årligt udarbejder Petersdal en statusudtalelse til myndighed og forældre og efterfølgende indkaldes der til et statusmøde af enten Petersdal eller Kommunden.

Når en ung afslutter vores STU udformer vi en profil der beskriver den enkeltes faglige og praktiske kvalifikation og personlige kompetencer.

​Der bliver ligeledes udfærdiget et kompetence bevis.

S/I Petersdal

​Grønsundvej 16

4780 Stege

Telefon: 55 37 50 23

petersdal@petersdal.dk

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt