Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Struktur i samarbejdet

​For Petersdal er det vigtigt, at der er et godt samarbejde med kommunerne og skolerne samt med forældrene til de børn og unge, der bor på Petersdal.

Det er vigtigt, at Petersdal ved indskrivning har de nyeste udtalelser vedr. barnet/den unge for bedst muligt at kunne tilbyde barnet/den unge den rette støtte.

Hver 6 måned modtager Petersdal en handleplan fra kommunen, så Petersdal kan arbejde målrettet med barnet/den unge og deres særlige udfordringer og ressourcer og i denne forbindelse kunne arbejde målrettet med barnets/den unges ressourcer og problemer.

Petersdal vil udarbejde en plan (udviklingsplan) for den enkelte med nøjagtige mål for en periode. Planen vil blive beskrevet ud fra barnets/den unges  behov og udviklings potentiale samt synspunkter fra forældre og familie og de øvrige instanser der er omkring. Planen vil jævnligt blive evalueret og justeret. 

En` gang årligt udarbejder Petersdal en statusudtalelse til myndighed og forældre og efterfølgende indkaldes der til et statusmøde af enten Petersdal eller kommunen.

Når en ung afslutter vores STU udformer vi en profil der beskriver den enkeltes faglige og praktiske kvalifikation og personlige kompetencer.

​Der bliver ligeledes udfærdiget et kompetencebevis.

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt