Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Historie

​Opholdsstedet har eksisteret siden år 2004 og var fysisk placeret i Ornebjerg frem til 2011 hvor Petersdal udvidede. 

Petersdal ligger nu i Lendemarke på Møn. Herudover har vi en aflastning og STU / 104 afdeling som ligger i Langebæk, Vordingborg Kommune.

Indtil  2016 var aflastningen en del af botilbuddet. Herefter etablerede Petersdal en særskilt aflastningsafdeling. Aflastningsafdelingen er nu placeret i samme fysiske rammer som Petersdals STU og beskæftigelsestilbud i Langebæk.

Huset i Langebæk er en tidligere børnehave i flotte naturomgivelser. Der er ikke langt til skoven, hvor  der dagligt bliver gået ture.

2018 til købte Petersdal et lille hus på Grønsundvej 7 som blev ny renoveret i forbindelse med oprettelse af et solo tilbud, til en ung med behov for et skærmet tilbud.

I 2020 udvider Petersdal og har fået et hus mere på Grønsundvej 144. På nuværende er personalet og håndværkere i fuld gang med at istandsætte boligen og der er ansøgt ved social tilsyn øst om godkendelse til at udvide med 4 pladser. På sigt ønsker Petersdal et fleksibelt tilbud med mulighed for botilbud jf. Lov om social service § 107 samt voksent botilbud jf. § 108, så de unge kan overgå til et blivende voksen tilbud.

Huset har et stort grønt område vi glæder os til at kunne bruge sammen med børnene/de unge.

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt