Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fysiske rammer

​Petersdal er en sammensætning af flere tilbud (bo-, aflastnings-, STU- og beskæftigelsestilbud) og disse tilbud er delt over flere matrikler.

Vores botilbud for børn og unge er fysisk placeret på adressen Grønsundvej 14, 16 og 144 i Stege.

Vores solo tilbud er placeret Grønsundvej 7, Stege.

Vores STU, beskæftigelses- og aflastningstilbud er fysisk placeret på Skovledsvej 5  i Langebæk. 

Værelserne i børnehuset er på ca. 12 m2. Værelserne er lyse og indrettet individuelt med hensyn til barnets personlighed og ønsker i forhold til farve på vægge og indretning i øvrigt. Samtidig bliver der taget særlige hensyn i forhold til autismen og evt. sanseforstyrrelser.

Værelserne i unge botilbuddet er på ca. 20 kvm. med egen brusekabine og toilet. Værelserne bliver indrettet efter den unges ønsker og behov. Værelserne er lyse og venlige.

2020 er året hvor der sker ændringer på Petersdal. Vi har nu flere unge der er på vej mod de 25 år og som ønsker at blive på Petersdal.

I samarbejde med unge, forældre, kommuner og social tilsynet udvides der derfor.

Vi håber at vi i Juni 2020 kan byde velkommen til afdelingen 144. Det er en afdeling på Grønsundvej 144, hvor der er blevet bygget 4 små lejligheder.

Herudover vil der være byggeplaner i forhold til hus 14, vores tidligere ungetilbud. I denne afdeling er der søgt om nyt tilbud med fleks pladser. Det vil sige at unge der bor i § 107 kan tilbydes en varig bolig jf. Lov om social service § 108

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt