Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Botilbud for autister i alderen fra 5 til 18 år

Petersdal i Stege på Sjælland er et botilbud for autister i alderen fra 5 år til 18 år. Vi kan rumme børn og unge med alle former for autisme. Det kan være med eller uden sprog, og børnene kan have både indadvendte og udadvendte symptomer. Vores botilbud for autister har ikke en intern skole, men der ligger en skole 5 kilometer væk, som har speciale i autisme.

Tillid kendetegner vores botilbud for autister

Vores botilbud er en aflastning af børn og unge med autisme og er nomineret til 11 pladser til børn og 8 pladser til unge. Der er 50 medarbejdere på vores autisme bosted.

Medarbejderne bestræber sig på at være tillidsskabende, og derfor tager de udgangspunkt i det enkelte barns aktuelle ressourcer og behov, herunder i det, som giver barnet glæde og ro til at udvikle sig.

Vi hjælper og støtter børnene i at blive selvhjulpen på vores botilbud for autister.​

Det gælder især af- og påklædning, hygiejne og andre personlige aktiviteter. Samtidig motiverer vi dem til at deltage i de daglige pligter såsom indkøb, madlavning og borddækning.

Højt niveau af struktur og forudsigelighed

TEACCH-konceptet er fundamentet i alt vores pædagogiske arbejde. Vi forsøger med andre ord at skabe et højt niveau af struktur og forudsigelighed med vores autisme botilbud. Det betyder, at vi benytter autismevenlige metoder i dagligdagen. Det gælder især dagsskemaer, arbejdssystemer og sociale historier samt tegneseriesamtaler, KAT-samtaler og plan B-samtaler.

Kontakt os gerne på telefon 55 37 50 23 eller på e-mail petersdal@petersdal.dk for mere information om vores botilbud for autister og om vi har ledige pladser på nuværende tidspunkt.​

S/I Petersdal

​Grønsundvej 16

4780 Stege

Telefon: 55 37 50 23

E-mail: petersdal@petersdal.dk

Botilbud for unge

Grønsundvej 14
4780 Stege

Botilbud for børn

Grønsundvej 16
4780 Stege

STU og Aflastningstilbud

Skovledsvej 4
4772 Langebæk

Find os på

Tilbudsportalen​