Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Botilbud for børn

​Petersdal tilbyder botilbud for børn med autisme i alderen fra 5 år til 18 år, jf. lov om social service § 52. stk. 3. nr. 7.. Petersdal kan rumme børn med alle former for autisme. Det kan være med eller uden sprog, og børnene kan have både indadvendte og udadvendte symptomer. Vores botilbud for autister har ikke en intern skole, men der ligger en skole 5 kilometer væk, som har speciale i autisme.

I børnehuset er vi  normeret til 11 pladser.

Medarbejderne bestræber sig på at være tillidsskabende, og derfor tager de udgangspunkt i det enkelte barns aktuelle ressourcer og behov, herunder i det, som giver barnet glæde og ro til at udvikle sig. Vi hjælper og støtter børnene i at blive selvhjulpne. Det gælder især af- og påklædning, hygiejne og andre personlige aktiviteter. Samtidig motiverer vi dem til at deltage i de daglige pligter såsom indkøb, madlavning og borddækning.​

​Vi forsøger med andre ord at skabe et højt niveau af struktur og forudsigelighed. Det betyder, at vi benytter autismevenlige metoder i dagligdagen. Det gælder især dagsskemaer, arbejdssystemer og sociale historier samt tegneseriesamtaler, KAT-samtaler og plan B-samtaler.

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt