Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Botilbud for autister – for børn og unge med autisme

Petersdal opholdssted i Stege, Sjælland tilbyder botilbud for børn og unge med autisme i alderen fra 5 år til 18 år, jf. lov om social service § 52. stk. 3. nr. 7.

Alle typer autisme behandles på vores opholdssted

Petersdal opholdssted kan rumme børn med alle former for autisme. Det kan være med eller uden sprog, og børnene kan have både indadvendte og udadvendte symptomer.

Vores botilbud for autister har ikke en intern skole, men der ligger en skole 5 kilometer væk fra vores opholdssted, som har speciale i autisme. I børnehuset er vi normeret til 11 pladser.

Klar til hverdagen med et botilbud for autister

Medarbejderne på vores bosted bestræber sig på at være tillidsskabende over for hvert barn med autisme, og derfor tager de udgangspunkt i den enkeltes aktuelle ressourcer og behov, herunder i det som giver barnet glæde og ro til at udvikle sig.

Vi hjælper og støtter børn i at blive selvhjulpne i vores botilbud for autister. Det gælder især af- og påklædning, hygiejne og andre personlige aktiviteter. 

Samtidig motiverer vi dem til at deltage i de daglige pligter såsom indkøb, madlavning og borddækning.

​​

Autismevenlige metoder i vores botilbud for autister

Vi forsøger med andre ord at skabe et højt niveau af struktur og forudsigelighed i vores botilbud for autister. Det betyder, at vi i vores bosted benytter autismevenlige metoder i dagligdagen.

​Dette gælder især dagsskemaer, arbejdssystemer og sociale historier samt tegneseriesamtaler, KAT-samtaler og plan B-samtaler.

​​

Book plads på vores botilbud for autister

Har du nogen i tankerne, som kunne have gavn af vores botilbud for autister? I så fald er du meget velkommen til at kontakte os for mere information.

Du kan også bestille plads allerede nu på tlf. 5537 5023 eller mail petersdal@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt