Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Aflastning for børn og unge med autisme

Petersdal i Stege, Sjælland tilbyder aflastning i Skovleddet opholdssted, hvor der er plads til 11 børn og unge i alderen fra 5 år til 18 år. ​Skovleddet opholdssted i Langebæk på Sjælland er et tilbud om aflastning for børn og unge med autisme.

Skræddersyet aflastning

Det er afgørende for børnenes trivsel, at vi tager et individuelt afsæt i deres autisme. Det betyder, at vi tilpasser indholdet i vores botilbud for autister ud fra det enkelte barns erkendemåde i den tid, hvor barnet opholder sig i aflastning på vores bosted.

Et trygt sted at udvikle sig

Vores erklærede mål omkring aflastning er at skabe et så konfliktfrit miljø som overhovedet muligt i vores botilbud for autister, idet vi er overbeviste om, at et trygt barn med autisme har de bedste lærings- og udviklingsmuligheder i vores bosted.

​Bedre aflastning ved at inddrage de nærmeste

I vores botilbud for autister tilstræber vi os på at have et tæt samarbejde med forældrene af de indskrevne børn og unge, skoletilbud og sagsbehandlere med flere.

Vi tror på, at det høje informationsniveau imellem de forskellige miljøer er afgørende for trivslen hos børn og unge med autisme, når de er i aflastning i vores bosted.

Sørg for aflastning til et barn – bestil nu

Hjælp et barn eller en ung du har kær ved at bestille et aflastningstilbud for autister på Petersdal.

Du kan komme i kontakt med os på tlf. 5537 5023 eller via mail på petersdal@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt