Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Botilbud for unge​

Petersdal tilbyder botilbud for unge med autisme i alderen fra 15-25 år. Enten som en anbringelse jf. Lov om social service § 52 stk. 3 nr. 7 eller som et unge tilbud efter det 18 år, jf. Lov om social service § 107.

Petersdal kan rumme unge med alle former for autisme. Det kan være med eller uden sprog, og de unge kan have både indadvendte og udadvendte symptomer. Vores botilbud for autister har ikke en intern skole, men der ligger en skole 5 kilometer væk, som har speciale i autisme, ellers har Petersdal et STU og beskæftigelses tilbud til de unge. Der er tæt samarbejde skole/beskæftigelses og botilbud imellem.

Vi er nomineret til 11 pladser til børn og 8 pladser til unge.

Medarbejderne bestræber sig på at være tillidsskabende, og derfor tager de udgangspunkt i den enkelte ungs aktuelle ressourcer og behov, herunder i det, som giver den unge glæde og ro til at udvikle sig. Vi hjælper og støtter de unge i at blive selvhjulpen. Det gælder især af- og påklædning, hygiejne og andre personlige aktiviteter. Samtidig motiverer vi dem til at deltage i de daglige pligter såsom indkøb, madlavning og borddækning.​

​Vi forsøger med andre ord at skabe et højt niveau af struktur og forudsigelighed. Det betyder, at vi benytter autismevenlige metoder i dagligdagen. Det gælder især dagsskemaer, arbejdssystemer og sociale historier samt tegneseriesamtaler, KAT-samtaler og plan B-samtaler.

S/I Petersdal

​Grønsundvej 16

4780 Stege

Telefon: 55 37 50 23

petersdal@petersdal.dk

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt