Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dagtilbud​ § 104

​Petersdals aktivitets- og samværstilbud (også kaldet dagtilbud) er et tilbud til unge mennesker med en gennemgribende udviklingsforstyrrelse inden for det autistiske spektrum (ASF). Dagtilbuddet er et særligt tilrettelagt tilbud, der tager udgangspunkt i den enkeltes egne behov og med fokus på områder, der gør sig gældende i et ungdomsliv.

​​​Formålet med Petersdal aktivitets- og samværstilbud er at opretholde og skabe en forbedring af de unges personlige færdigheder. At skabe en rytme hvor det er naturligt at komme hjemmefra og deltage i aktiviteter. ​Der vil blive taget udgangspunkt i at fremme de unges selvstændighed, at give dem mulighed for at være aktivt deltagende i at skabe større indflydelse på eget liv.

​​​​​

​​​Et aktivitets- og samværstilbud indeholder minimum 1300 timer årligt. ​Der er lukket i week-ends og på helligdage.

 ​

Tilbuddet holder fast lukket to uger i sommerferien

​​​Målgruppen er unge fra 16 år med en Autisme Spektrum forstyrrelse. Som udgangspunkt kan vi optage unge, der er moderat fungerende og som befinder sig på et tidligt udviklingstrin. ​Vi kan modtage unge, som på baggrund af deres forstyrrelse også oplever en negativ/uhensigtsmæssig adfærd, der kan skabe problemer i hverdagen. ​Aktivitets- og samværstilbuddet er et særligt tilbud til unge med ASF. Dagligdagen tager udgangspunkt i de tre grundlæggende problematikker, der er ved denne funktionsnedsættelse I (i fagsprog kaldet triaden).

·​​​Afvigelser med socialt samspil.

·​Afvigelser med kommunikation.

·​Afvigelser med social forestillingsevne.

​​​​Tilbuddet henvender sig til unge med ASF, men det er vigtigt at understrege at der vil være store variationer i gruppen af unge. ​

ASF kan optræde sammen med andre handicaps, sygdomme og udviklingsforstyrrelser.

Der vil være stor forskel på hvorledes de unges adfærd fremtræder.​​​

Derudover skal der tages hensyn til den unges behov for pleje og omsorg.

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt