Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
Petersdal udvidede i 2020 og i 2021 blev vi godkendt af Social tilsyn øst til fleks pladser til botilbud jf. Lov om social service § 107 eller 108.
​Vi kan derfor nu tilbyde voksent varigt botilbud på adresserne Grønsundvej 7, 14 og 144


​Petersdal tilbyder botilbud for beboere med autisme i alderen fra 18 år og opefter . Enten som et afklarende botilbud jf. Lov om social service § 107. eller som et varigt botilbud jf. Lov om social service § 108.

​Petersdal kan rumme beboere med alle former for autisme. Det kan være med eller uden sprog, og de beboerne kan have både indadvendte og udadvendte symptomer.

​Vores botilbud for autister har ikke en intern skole, men der ligger en skole 5 kilometer væk, som har speciale i autisme. Derudover har Petersdal et STU- og beskæftigelsestilbud som beboerne kan benytte. Der er tæt samarbejde skole/beskæftigelses- og botilbud imellem.

​Vores pladser er fordelt på 3 afdelinger på 3 forskellige adresser.
​Grønsundvej 7, (Stege) er et Solist tilbud med 1 plads
​Grønsundvej 14, (Stege) har 7 pladser
​Grønsundvej 144 (lige uden for Stege) har 4 pladser hvor af en er delvist skærmet.

Medarbejderne bestræber sig på at være tillidsskabende. Der tages udgangspunkt i den enkelte beboers aktuelle ressourcer og behov herunder i det, som giver beboeren glæde og ro til at udvikle sig. Vi hjælper og støtter beboerne i at vedligeholde og udvikle færdigheder samt i at blive selvhjulpne.

​Det gælder især af- og påklædning, hygiejne og andre personlige aktiviteter. Samtidig motiverer vi dem til at deltage i de daglige pligter såsom indkøb, madlavning og borddækning.​ En vigtig del af ungdomslivet samt overgangen til voksenlivet er, at man kan tage stilling og træffe hensigtsmæssige valg. Ud fra beboerens situation øver vi dem i at kende egne behov, samt vælge hensigtsmæssigt ud fra disse.

​Beboerne støttes i at opnå så høj grad af selvstændighed som muligt.​​​ Vi tilstræber at skabe et højt niveau af struktur og forudsigelighed. Det betyder, at vi benytter autismevenlige metoder i dagligdagen og, at vi arbejder med dagsskemaer, arbejdssystemer og sociale historier samt tegneseriesamtaler, KAT-samtaler og plan B-samtaler.

S/I Petersdal

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld denne kontaktformular så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt